2021-01-06 07:53:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Az otthonában éppúgy, mint a munkahelyén halmozódnak a gondok

Napi horoszkóp január 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Komor kedvvel telve vág bele a napba. De hamarosan felderülhet a kedve, mert az életébe beléphet egy különleges ember. Álljon elé nyitott szívvel-lélekkel, mert ebből még nagy szerelem is lehet!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sok vitatkozásra, nehéz felismerésekre, kellemetlen hírekre számíthat a mai napon. Talán úgy érzi, mindenki az ellensége lett, pedig ez koránt sincs így. Minden hír a tisztánlátását segíti, hogy megalapozottan dönthessen a későbbiekben.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kolosszusként tornyosulnak a feje fölé a felhalmozott feladatok. Az időbeosztás, a hatékonyság megtanulása most megmentője lehet. Ha ma már nem is, a későbbiekben elgondolkozhat rajta, hogyan szervezhetné át a munkáját.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseinek most találhat reális alapot. A házzal, lakással kapcsolatos ügyek sem várhatnak örökké az elintézésre, és most jó utat találhat a megoldásukhoz.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Befelé fordulásra, önelemzésre szólítanak fel a csillagok. Ha ön kifejezetten nehezen tűri is a magányosságot, most akkor is jól jöhet önnek egy kis egyedüllét. Ha másként nem tud a világtól elvonulni, akkor tegyen egy nagy sétát egy szép helyen.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Romantikus nap vár önre, ráadásul tele van energiával, tettre készséggel. Csak ne herdálja el ezt felesleges ügyekre. A mérlegeléshez kérje ki társa tanácsát. Annál is inkább, mert szüksége van a segítségére.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérlegben jár. Kicsit szedje össze magát, és merjen kiállni az igazáért. A szerénység eddig jó fegyvernek tűnt, de most már csak visszafogja az előrelépésben. Meg kell mutatnia, mire képes!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ideje, hogy a felhalmozódott teendőit el kezdje egyenként elvégezni. Az otthonában éppúgy, mint a munkahelyén halmozódnak a gondok. Nem jó örökké csak várni a nemszeretem feladatokkal.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Indulatoskodás helyett először higgadjon le, mielőtt vitába száll. A helyzet korántsem olyan rossz, mint amilyennek hirtelen haragjában látja. Hajlamos túlságosan belelovalni magát a dühébe! Meglátja, sikerül majd olyan kompromisszumot találni, ami mindenkinek megfelelő.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérlegben jár. Ha nem csak a saját gondjai kötik le a figyelmét, akkor mások életében is megtalálja azokat a problémákat, amikkel ön küzd. És még az is lehet, hogy az ő példájukban a megoldást is megláthatja!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Válaszút elé kerülhet: egy fontos döntést kell meghoznia, de még nincs tisztában a valós feltételekkel. Jobb most várni egy kicsit. Ha azonban erre nincs idő, akkor tegye azt, amit a szíve diktál.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egy elmúlt konfliktus újra felbukkanhat életében. Úgy látszik, eddig csak halogatta a megoldást, de most pontot kell tennie a végére. Ne várjon hát tovább, mert a helyzet így csak elmérgesedhet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: